За всички, желаещи да тестват знанията и способността си за успешно полагане на предстоящия им изпит за престижните безсрочни езикови сертификати на Университета Кеймбридж, АВО предлага

ПРОБНИ  ИЗПИТИ FCE, CAE, CPE

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА ПРОБЕН ИЗПИТ НА

  9 декемвриПробните изпити са отлична възможност:

• Да се уверите в знанията и способността си да издържите успешно предстоящия Ви изпит;
• Да упражните уменията си за справяне с желания от Вас вариант на изпита;
• Да тренирате способността си за правилно разпределение на даденото Ви време;
• Да преодолеете естествения страх от явяването на изпит.

Пробните изпити се провеждат със специално подбрани материали, давани на предходните изпитни сесии на Университета Кеймбридж. Явявайки се на пробен изпит ще можете да положите всички негови писмени компоненти (Reading&Use of English, Writing, Listening) в реално време, а резултатите Ви ще бъдат оценени по актуалните изпитни критерии.
 
Място на провеждане: клон Граф Игнатиев, ул. Гр. Игнатиев № 78
Време на провеждане: Пробните изпити се провеждат на обявена изпитна дата или, ако тя не е удобна за вас, в удобен ден по предварителна уговорока с АВО

Такса:

пробен изпит на хартия - 49 лв. (включва такса за явяването на пробен изпит, проверка и оценяване на всички компоненти на изпита, както и предоставянето на всички необходими изпитни материали)
пробен компютърен изпит - 49 лв. (включва такса за явяването на пробен изпит, проверка и оценяване на компонента Writing)

Резултати:

• резултатите от пробния изпит на хартия стават известни до 3 работни дни след полагане на изпита
• резултатите от пробния компютърен изпит стават известни в момента на полагането му с изключение на частта Writing, която се проверява и оценява до 3 работни дни след изпита.
 
Ако желаете да се запишете за пробен изпит, можете да го направите като попълните контактната форма ТУК.

Моля, посочете изпита, на който искате да се явите (FCE, САЕ или СРЕ), както и варианта на провеждането му (компютърен или хартиен вариант).